
کیفیت خدمات میزبانی وب را با ما تجربه کنید!
اگر اهل وب و وبگردی باشید، حتما تا حالا چندین بار خطای Internal Server Error رو مشاهده کردید. منظور من خطای زیر هست که با عدد ۵۰۰ نشون داده میشه.
این خطای که خطای ۵۰۰ HTTP هست، یکی از خطاهای رایج و داخلی سرور هست. این خطا میتونه در وبمسترهای مبتدی ترسی رو ایجاد کنه. اما مشکلی نیست! در این نوشته به شما توضیح میدم که چجوری میتونید این مشکل رو رفع کنید و تا حدودی از وقوع اون جلوگیری کنید.
چرا خطای داخلی سرور رخ میدهد؟
این خطا، فقط مختص وردپرس نیست و ممکن هست این خطا رو در سایت های دیگه و هرچیزی که تحت سرور کار میکنه ببینید. عمده ترین دلیل وقوع این خطا، اشکال در پلاگین های وردپرس، پوسته های وردپرس یا توابع (Function) سایت شماست. دلایل دیگر وقوع این خطا، اشکال در فایل .httaccess و همچنین میزان حافظه PHP هست. در مواقعی هم علیرغم اینکه تمام صفحات و قسمت های سایت به درستی کار میکنه، اما در زمان ورود به داشبورد مدیریت، این خطا رخ میده.
حالا برخی راه های حل این خطا رو بررسی میکنم.
در بررسی و رفع خطای ۵۰۰ سرور، اولین موردی که باید چک کنید، فایل .htaccess هست. این فایل معمولا در شاخه اصلی وردپرس ساخته میشه و کاربرد مهمی در اجرای درست وردپرس داره. برای اینکه ببینیم مشکل از فایل .htaccess هست یا نه، ابتدا از طریق FTP وارد سرور خودتون بشید و فایل .htaccess خودتون رو تغییر نام بدید. مثلا .htaccess رو به .htaccess-old تغییر بدید. این فایل ممکنه در شاخه اصلی وردپرس، فایل wp-content یا wp-admin یا wp-includes باشه.
حالا تلاش کنید و سایتتون رو دوباره لود کنید. اگر سایتتون لود شد، به داشبورد وردپرس وارد بشید و از قسمت تنظیمات بر روی پیوند یکتا (Permalinks Setting) کلیک کنید و بدون اینکه تغییری در تنظیمات بدید، تنظیمات رو ذخیره کنید. با این کار یک فایل .htaccess جدید ساخته میشه.
اگر این راه حل کارساز نبود، ادامه این مقاله رو مطالعه کنید.
گاهی اوقات زمانی Internal Server Error رخ میده که حافظه PHP محدود شده باشه. توی وردپرس میشه از طریقی که خدمتتون میگم این مشکل رو برطرف کنید.
با اینکه رفع این خطا با این شیوه موقتی هست، اما مشکل عده زیادی از کاربران با این روش حل شده است. بعد از این کار، حتما با مدیر سرور خودتون تماس بگیرید و مشکل رو با اون درمیان بگذارید تا مشکل بصورت کامل حل بشه.
اگر دو راه بالا مشکل شما رو حل نکرد، به احتمال زیاد مشکل در یکی از افزونه هایی هست که نصب کردید. در برخی موارد، پلاگین ها بر روی هم اثر میذارن و باعث بروز اختلال در کارایی سایت میشن. متاسفانه در این حالت هیچ راهی بجز غیرفعال کردن پلاگین های وردپرس ندارید. اگر به داشبورد مدیریت وردپرس دسترسی ندارید، با FTP وارد سرور خودتون بشید و پلاگین های سایتتون رو حذف کنید. همچنین ممکن هست پلاگین و قالب سایت با هم ناسازگار باشند.
برای پیدا کردن مشکل ابتدا همه افزونه ها رو پاک کنید و سپس تک به تک نصب و فعال کنید. بدین ترتیب متوجه میشید که کدوم پلاگین با پوسته مشکل داره.
یک راه دیگه برای حل خطای Internal Server Error این هست که فایل های Core یا فایل های اصلی وردپرس رو مجددا آپلود کنید. در برخی اوقات این فایل ها بصورت ناخواسته تغییر میکنند و باعث بروز این خطا میشن. توجه کنید که غیر از پوشه wp-admin و wp-includes فایل های دیگر رو جایگزین نکنید. قبل از این کار از وردپرس بکآپ بگیرید.
همیشه آخرین راه تماس با مدیر سرور هست. اگر هیچکدوم از راه هایی که گفته شد جواب نداد، با مدیر سرور خودتون تماس بگیرید و مشکل رو با اون درمیان بگذارید. به هر حال این مشکل قابل حل هست و هیچ جای نگرانی نیست!
اگر شما هم راهی برای رفع این خطا دارید، در نظرات اون رو ثبت کنید تا کاربران دیگه هم از راه حل شما استفاده کنند.
خرید قالب وردپرس
www.pishgamtheme.ir
www.pishgamtheme.ir